Voorjaar/zomer 2017

De bladeren aan de bomen verkleuren weer en beginnen te vallen. Dat betekent dat, helaas, de zomer weer voorbij is. De dagen worden korter en we zullen minder gaan fietsen. Ondanks dat de zomer ons niet heel veel mooi weer heeft gebracht, hebben we toch nog wel de nodige kilometers kunnen maken. Maar verreweg de meeste van deze kilometers hebben we toch in vakanties afgelegd. Lees verder

Kerst in Nederland

Santa

Santa

Vanuit Heerenveen willen wij iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig, gezond en avontuurlijk 2015 wensen!

From our home in The Netherlands we want to wish everybody a very merry Christmas and a happy, healthy and adventurous 2015!

Desde nuestra casa en Holanda, queremos desear a todos un Feliz Navidad y mucho prosperidad, salud y aventura en 2015!

SPOT (tracking)

Eindelijk doet onze SPOT het! We moesten er eerst zo’n 3000 km voor fietsen, maar nu doet hij het eindelijk. In het zuiden heeft de satelliet geen bereik. Vanaf nu zou het dus mogelijk moeten zijn om ons ook op de kaart te volgen en te zien waar we nu eigenlijk precies zijn.

13 december; Ronnie jarig

Donderdag 13 december, ondanks de stress van de zoekgeraakte bagage toch nog even Ronnie z’n verjaardag gevierd. Slingers opgehangen in onze kamer en vanmiddag een kopje koffie/thee met een heerlijk gebakje gegeten. Vanavond nog een glaasje wijn bij het eten en dan is het al weer voorbij.

Laatste controle voor Linda’s fiets

Linda’s fiets heb ik deze week helemaal nagekeken. De fiets zal er straks niet lang meer zo schoon uitzien! Ik heb nieuwe handvatten, kettingbladen en derailleurwieltje gemonteerd. Verder zijn alle boutjes opnieuw aangedraaid en is alles gesmeerd.

Fiets helemaal nagekeken

Ook heb ik een nieuwe bidonhouder gemonteerd. Het is een speciale bidonhouder van Santos waarin naast alle soorten bidons ook pet-flessen van 2 liter passen.

Santos flessenhouder