Luxe kamperen en plezier in Achorage

Camper

Camper

We mochten dus met een campertje rondtoeren op het Kenai Peninsula, ten zuiden van Anchorage. Wat een luxe was dat, al was het alleen maar omdat we een koelkastje hadden en omdat we zoveel spullen (eten) mee konden nemen als we wilden. We hoefden er immers zelf niet mee om te fietsen, dus het maakte niet uit hoe zwaar of groot iets was. Lees verder

Denali

Ongeveer 200 km ten zuiden van Fairbanks ligt het Denali National Park. Het is in oppervlakte een van de grootste nationale parken van Amerika en het drukst bezochte park in Alaska. Iedereen die naar Alaska gaat, gaat (ook) naar Denali en het is er dan ook altijd heel erg druk want het seizoen is maar kort; van half mei tot half september.

Denali

Denali

Lees verder

Tegenwind, walvissen en vriendelijke mensen langs de Pacific Coast

En toen waren we dus echt onderweg; een nieuw land, nieuwe ervaringen. De volgende echte stop op onze route was San Francisco, dus daar richtten we ons op. Het duurde niet lang voor we onze eerste lekke band hadden. De oorzaak was een grote spijker waar geen band tegen bestand was. Gelukkig konden we de band verwisselen terwijl we van een mooi uitzicht konden genieten.

Lees verder