Een kort ritje naar Bellingham

Vanuit Seattle zijn we in 1,5 dag naar Bellingham gefietst. Betty heeft ons de stad uitgeloodsd, dus we hoefden niet te zoeken. Na een stukje over de weg kwamen we in het dorp Snohomish op de Centennial trail. Dat is een fiets/wandelroute waar vroeger een treinspoor liep. De route loopt een heel eind naar het noorden door, dus het was leuk fietsen. We hebben gekampeerd in een State Park.

Nu zijn we in Bellingham en vanmiddag gaan we aan boord van de ferry naar Juneau in Alaska. Het is de bedoeling dat we daar 1 of 2 dagen blijven (afhankelijk van het weer) en dan weer met een ferry door naar Skagway. Daar is weer een doorgaande weg en kunnen we dus weer op de fiets stappen. Via Whitehorse, in Canada, gaan we dan weer terug naar Alaska om verder te gaan naar Fairbanks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *