Nog een reis

We vonden dat onze fietsen en onze lichamen wel genoeg rust hadden gehad en besloten om toch nog een fietstochtje te gaan maken voor we echt weer aan het werk gaan. De keus viel al snel op Nieuw Zeeland omdat het daar nu zomer is en dus een goede periode om daar te zijn. Vorige week hebben we onze tickets geboekt; zondag 11 januari vertrekken we voor 3 maanden naar het verre Nieuw Zeeland.

We vliegen naar Christchurch, op het Zuidereiland, en beginnen daar aan onze tocht. Eerst dus over het Zuidereiland, dan met de boot naar het Noordereiland en op de fiets verder naar het noorden, naar Auckland. We willen proberen de hoofdwegen zo veel mogelijk te vermijden om zo dus van de rust, ruimte en prachtige natuur te kunnen genieten. Vanuit Auckland vliegen we op 5 april weer terug naar Amsterdam.

Ook van deze reis zullen we weer regelmatig (proberen) een verslag maken en op deze site posten.

Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland

6 gedachten over “Nog een reis

 1. Jajajajajaja, dat doet maar weer. 🙂
  Gelukkig heb je nog tijd over om gezellig uit eten te gaan.
  Zie je vrijdag!! Jummmieeeeeee

 2. Vanuit een winters Flagstaff wensen wij jullie, mede namens Dirk een hele goede en veilige reis! Groot gelijk dat jullie er nog even een reisje aan vast plakken. Wij stappen morgen op de fiets nadat we eerst onze plicht als opa en oma hebben vervult (oppassen). Vervolgens moest de sneeuw nog even smelten, maar de vooruitzichten zijn nu goed. We zullen jullie volgen via het blog.
  Ineke en Ronald

 3. Hoi,
  Heb jullie afgelopen jaren al gevolgd en was verrast dat ik las dat jullie weer op pad gaan. Gaaf zeg!!!!
  Wij zijn 2 keer in NZ geweest. Top land.
  Vooral gaan genieten van dat fantastiche land.
  Ik ga weer genieten van jullie verhalen.
  Veel plezier.
  Groetjes, Angele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *