De eerste dag

De eerste paar (zware) fietsdagen zitten er op. Vanuit Ushuaia zijn we naar Estancia Harberton gefietst. Dat was ongeveer 85 km. Het eerste stuk ging over de gewone (asfalt)weg. Vanaf het begin ging het al omhoog, zo nu en dan wat naar beneden en dan weer omhoog. We moesten dus direkt aan de slag! We hadden verwacht dat het laatste stuk van ongeveer 45 km naar beneden zou gaan, maar niets was minder waar. Bij de afslag naar de estancia ging het asfalt over in gravel. Wel goede gravel, dus dat viel nog mee. Ook begon het toen bijna meteen te regenen. We kwamen er al snel achter dat de gravelweg niet alleen maar naar beneden ging. Ook dat ging heuvel op, heuvel af en zo ging het maar door. Het begon ook steeds harder te regenen, dus konden we ook niks van de omgeving zien. Na een hele dag ploeteren kwamen we dan toch eindelijk bij de eerste camping van de estancia aan. We hebben daar de tent opgezet (hele camping voor onszelf), snel wat eten gekookt en toen zijn we gaan slapen. Het was een zware tocht geweest. En al die tijd bleef het maar regenen.

Eén gedachte over “De eerste dag

  1. Hoi, wat een mooie omgeving, mooi plekje voor de tent!!
    Niet erg koud ’s nachts…….
    Wees voorzichtig en geniet van de super mooie omgeving.
    Roos & Sem zorgen ook een beetje voor Kiki, helemaal leuk.
    Liefs Nienke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *