Dag van vertrek

Vandaag vertrekken we dan toch echt uit de veilige omgeving van Ushuaia en ons hotel. Gister hebben we boodschappen gedaan en benzine gehaald om op te koken. We hebben voor heel wat dagen eten, dus we kunnen er even tegenaan. Heel veel spullen, maar alles past gelukkig in de tassen en ze zijn niet eens zo zwaar als we gedacht hadden. Maar nog steeds zwaar genoeg! We gaan waarschijnlijk eerst naar een plek hier in de buurt. Daar kun je prachtig (en rustig!) kamperen bij het Beagle kanaal, vlakbij Estancia Harberton waar vroeger de eerste Europeaan die zich hier vestigde (een dominee) heeft gewoond. Daarna naar het noorden. Eerst naar Tolhuin en daarna naar Rio Grande, dat ongeveer 230 km hier vandaan ligt. Als het goed is (als de wind uit het westen komt zoals meestal hier), hebben we het eerste stuk wind mee. De weersvoorspellingen zijn erg leuk; vanavond gaat het sneeuwen… Maar nu ziet het weer er (nog) prachtig uit.

2 gedachten over “Dag van vertrek

  1. It giet oan…
    De reis gaat beginnen, en nu maar hopen dat het weer een beetje goed blijft. Kamperen bij het Beagle kanaal klinkt super. We hopen nu jullie onderweg zijn dat Linda’s fiets goed blijft. Aan de etensvoorraad te zien verhongeren jullie voorlopig niet. Liefs Kiki, Henk en Femia
    P.S. Heerenveen heeft met 3-1 veloren van Utrecht.

  2. Hai, wat alweer een belevenis met de bagage! Gelukkig alles op z’n pootjes terecht gekomen. Ronnie, nog van harte met je verjaardag en nog vele gelukkige jaren in goede gezondheid samen met Linda toegewenst! Afgelopen dagen even de moeite genomen om de info op jullie website eens goed te bekijken: indrukwekkend hoor! Helemaal het filmpje van de man die de Americas heeft gefietst. Gaan jullie dus ook doen?! Wat een wereld: betoverend mooi gewoon. Heb respect voor jullie lef om dit grote avontuur aan te gaan: als ik al dat moois zie, zou ik dat ook wel willen, maar moet er tegelijkertijd niet aan denken om zolang bij alles wat mij dierbaar is vandaan te zijn. Geniet dus maar van jullie verhalen en foto’s: aub vaak de website bijwerken dus….
    Wil jullie nogmaals een hele mooie en vooral veilige reis toewensen, geniet maar kijk ook goed uit!!!!!

    Liefs uit een nat en winderig Heerenveen, Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *