Paardrijden

Van onze motorrijdende Duitse vriend Frank (die we inmiddels al een aantal keer op verschillende plaatsen zijn tegengekomen) hadden we gehoord dat het leuk was om hier een tripje te paard te doen. Hij had dat ook gedaan en hij vond dat erg leuk. Nu is Ronnie niet bepaald een paardenfan, maar dankzij Frank z’n enthousiasme hebben we besloten om het toch te doen. Het zou Ronnie z’n eerste, maar misschien niet eens laatste, ervaring op een paard zijn.

En het was inderdaad erg leuk. Omdat we nog wel in staat wilden zijn om op onze fietszadels te kunnen zitten, hebben we de kortste trip gedaan. Die was 3 uren. We reden een canyon, Canyon del Inca, in. De paarden wisten natuurlijk wel waar ze naar toe moesten, dus die liepen wel achter onze gids aan. We hebben zelfs een paar stukjes gedraafd, iets wat Ronnie nooit in z’n leven had verwacht te doen. Het was een leuke ervaring om even op een ander (en langzamer!) vervoermiddel dan een fiets te zitten.

Eén gedachte over “Paardrijden

  1. Hallo,
    Kijk zo mag ik het graag zien: paardrijden. Weer eens wat anders. Zo kun je de omgeving ook goed zien, de paardjes weten toch wel waar ze langs moeten.De vorige foto,s waren ook indrukwekkend maar nu kon je er zelf op het moment zelf nog meer van genieten denk ik. Hoop dat jullie kont het goed overleefd heeft. Groet Lutske.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *