Salta

We zijn 2 dagen in Salta gebleven. De eerste om de ‘administratie’ wat bij te werken, de was te doen en lekker lui te zijn en de tweede om in de stad te kijken. Vanaf de camping konden we met de bus naar de binnenstad, dus dat was makkelijk. Op zich vonden we de stad niet veel bijzonders, het is een stad zoals zovelen maar wel met een mooie kerk aan het plein. Maar wij zijn dan ook geen stadsmensen. We hebben wel lekker op een terrasje gezeten en wat gegeten.

Ook hebben we de prachtige vrachtauto-camper van Joop en Adrie bekeken. De eerste Nederlanders die wij tegen zijn gekomen met zo’n camper. Ze zijn al een paar jaar op reis en de camper is van alle gemakken en luxe voorzien. Ze hebben zelfs een wasmachine. Net als thuis dus…

2 gedachten over “Salta

 1. Hoi,
  Dat was wel afzien de laatste tijd, maar wat zien jullie veel moois. We zijn trots op jullie. Groot gelijk dat jullie 2 dagen in Salta zijn gebleven om bij te komen. Zijn de fietsen ok na die zware tocht?
  Liefs Kiki, Henk en Femia

 2. Hoi Ronnie en Linda,

  Een zeer uitgebreide weergave van al het moois wat jullie de afgelopen tijd hebben beleefd.
  Duidelijk dat het niet allemaal vanzelf ging maar zo hoort het ook. Hoe zwaarder het is hoe meer je geniet van hetgeen je hebt gepresteerd nietwaar!
  Ik blijf jullie volgen enne…. niet teveel met de Bus hé.

  Groeten,
  Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *